Maggi: Pengilang Kegemaran Malaysia

Posted on March 9, 2021Comments Off on Maggi: Pengilang Kegemaran Malaysia

Mengenai Maggi

Maggi benar-benar barang dagangan Switzerland yang dikendalikan oleh Nestle Malaysia sejak tahun 1957 untuk membekalkan rakyat Malaysia makanan kegemaran mereka seperti perasa dan mi cepat. Maggi telah memperoleh banyak hadiah di bawah Nestle, seperti menghasilkan Emas dalam Hadiah Syarikat Putra pada tahun 2019. Maggi sangat disukai oleh rakyat Malaysia kerana pembuatan barang makanan halal untuk menyediakan resepi lontong yang mudah.

Apa yang Maggi Sampaikan

Maggi terkenal dengan mi segera dalam pelbagai rasa seperti kari dan ayam. Tetapi kami juga mempunyai produk lain seperti sos, seperti cili dan perapan tiram, yang kebiasaannya digunakan sebagai perasa atau bahkan ditambahkan ke dalam masakan. Memasak lebih mudah dengan perasa ini, seperti kiub inventori ayam dan daging kami. Untuk membuat makan malam yang cepat, anda boleh mempertimbangkan campuran dan pasta segera kami.

Resepi Sedap Maggi

Kami juga menyediakan brosur resipi yang dibuat ringkas dengan barangan Maggi. Sekiranya anda mencari hidangan unggas, anda boleh mencuba sambal unggas kami dalam kicap atau rendang dada ayam yang dibuat dengan lezat dengan CukupRasa. Kami juga mempunyai resipi untuk mee goreng daging lembu yang enak dan daging dendeng yang lebih baik dengan kiub bekalan kami untuk pelbagai peminat daging.

Maggi MY

Buat Sekarang Dengan Maggi

Buat makanan sederhana dengan perasa! Perasa Nasi Goreng Kampung kami membolehkan anda membuat nasi goreng dengan cepat. Buat makanan laut segera dengan barang kami! Dengan Campuran Tomyum ini, anda mungkin mempertimbangkan hidangan udang masam panas dan pedas kami. Beri ahli keluarga anda makanan yang baik dengan resipi sayur-sayuran berkualiti dari kami, seperti ikan masin kailan yang terbuat dari kiub Maggi Ikan Bilis.

Gaya Antarabangsa Dengan Maggi

Sediakan masakan dunia di rumah dengan Maggi. Kami sekarang mempunyai resipi Eropah seperti keju mac dan cheddar atau hidangan dari Timur anda, termasuk goreng daging lembu lada hitam yang dibuat menggunakan ciri premix Maggi. Hasilkan resipi pilihan dari Jepun dengan resipi teriyaki unggas cepat kami, dan sediakan makanan Arab dengan semua Nasi Arab Fowl yang dibuat dengan perapan tomato dan kiub stok kami.

Karya Khas dengan Maggi

Hasil daripada pengiktirafan Maggi di seluruh dunia, produk kami dapat digunakan dalam resipi berkualiti untuk pencuci mulut. Contohnya, kheer, makanan tradisional puding beras tenusu India, mungkin dibuat dari mi dari Maggi 2-Minute Moodle. Barangan maggi juga dimasukkan ke dalam resipi lazat untuk hidangan koki, seperti kerepek kentang dan banyak lagi.

Petua Berguna dari Maggi

Untuk mendapatkan masa keluarga yang berkualiti tinggi, optimumkan makanan memasak anda dengan arahan dan cadangan kami. Belajarlah untuk membuat pasangan pasta yang sangat baik, bagaimana anda boleh menggoreng makanan laut seperti pakar, atau bagaimana anda dapat menghidangkan makanan dengan betul untuk meningkatkan kesihatan, masa, dan kewangan anda. Dengan MAGGI, ada juga bagaimana anda boleh mengatur dapur anda untuk membuat yang lengkap menggunakan kawasan di sana.

Pilih Maggi Sekarang

Untuk memasak yang cepat dan cekap, pilih produk Maggi sekarang. Item kami akan membuat beberapa resipi yang komprehensif dalam teknik yang boleh dicapai yang anda boleh membuat hidangan dengan bahan yang boleh diakses di rumah anda. Koleksi resepi lontong kami juga dapat mendorong konsep bahawa anda boleh membuat hidangan dengan mudah apabila anda merasa tidak yakin dengan apa yang harus disediakan untuk sarapan, makan tengah hari, atau makan malam.

Comments Off on Maggi: Pengilang Kegemaran Malaysia